Corona update | Zoneportalen

Corona update

Created on Tirsdag, 17 mar 2020 13:30:07

Jeg har brugt de sidste 4 dage på at tænke, og hvor har jeg haft svært ved det. Det har jeg, fordijeg elsker mit arbejde og jeg elsker mine klienter. heart

At skulle undvære den del i mit liv har jeg næsten ikke kunnet bære.

Men jeg er kommet frem til den konklusion, at jeg tror, at det bedste for dig, for os og for Danmark er, at jeg lukker min klinik i en forhåbentlig kort tid.

Du er stadig velkommen til at tage kontakt til mig, at booke tider online, købe gavekort eller at bestille en fjernhealing. For sidstnævnteskriver du bere en sms, og så tager vi den derfra.

Til de, der er oprettet i mit bookingsystem, så skriver jeg en sms til jer eller ringer til jer senest dagen før, I skulle komme for at aftale nærmere.

Jeg regner med at starte op igen fra den 30.3.2020

Jeg glæder mig til vi ses igen smiley

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.