Hvorfor vælge massage som behandling?

Created on Tirsdag, 14 nov 2017 12:18:42

Der var på et tidspunkt en, der sagde tll mig, at massage var lige som at tisse i bukserne, det lunede lige et øjeblik men hjalp ikke på længere sigt. 
Massage er langt bedre end det. Faktisk kan massage være lige netop det, der gør forskellen. Det oplever jeg specielt hos de klienter, der ikke føler, at fysioterapi eller kiropraktik giver dem andet end flere smerter. Det sker en gang imellem. Her er musklerne tit så spændte, at det, der virkelig er løsningen, er massage. Men når så, musklerne er blevet blødere, er stræk guld værd, så musklernes bibeholder deres elasticitet. For muskler udfordres af vores levevis. 

 
 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.