Klient historie 4, zoneterapi afhjælper vådlæggeri | Zoneportalen

Klient historie 4, zoneterapi afhjælper vådlæggeri

Created on Tirsdag, 10 apr 2018 18:03:47

I dag mødte jeg en ung pige, der for 10 år siden, fik zoneterapi hos mig, da hun var vådligger.

Vådligger er, når man ikke kan holde sig tør om natten.

Du kurerede mig, var de ord, hun sagde til mig.

At gøre sådan en forskel for et barn er fantastisk dejligt.

Jeg har haft mange klienter, der var vådliggere. De 80 procent skønner jeg kom af med problemet og resten døjede stadig med det dog i langt mindre grad. Til deres forældre sagde jeg altid, at de skulle være opmærksomme på, hvordan mælkeprodukter påvirkede dem. For det er min erfaring, at nogle med intolerans over for mælkeprodukter kan have problemer med ikke at kunne holde på vandet. I sådanne tilfælde kan det også ske om dagen.

Intolerans betyder bare, at man ikke kan tåle så store eller hyppige mængder af en madvare. I det her tilfælde mælkeprodukter, hvilket jeg erfarede ved at overhøre en mor fortælle en anden, at hendes læge havde frarådet, at barnet fik mælk, da barnet var vådligger, og at det hjalp.

Fra de sidste 20 procents børns forældre, ved jeg, at det er et godt r​åd.

Selve zoneterapi behandlingen er så af den langvarige art. Jeg ved, at der skal bruges 10 gange på det. Hormoner reagerer ikke hurtigt, som for eksempel nervesystemet gør. Så her skal man være tålmodig, for det er 10 gange med en uges mellemrum.

Derudover reagerer barnet som oftest også med at få en forværring af sin tilstand, indtil det langsomt bliver bedre og bedre. 

Som man siger: " Når enden er god, er alting godt ". :)

 

 

 

 

 

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.