Klienthistorie 5, zoneterapi/healing mod hælspore | Zoneportalen

Klienthistorie 5, zoneterapi/healing mod hælspore

Created on Onsdag, 30 maj 2018 12:27:02

Hælspore ( facitis plantaris ) er en pestilens, som gør ondt.

For at komme af med de smerter, er man da næsten parat til hvad som helst.

Jeg har selv haft det, så jeg ved, hvordan det er, og hvor rart det er ikke at skulle tænke på smerte, når man står ud af sengen om morgenen. 

Jeg har også behandlet flere klienter for det. Den nyeste er en mand, der går 35000 skridt hver dag. Hvis nogen skulle få problemer med hælene, er det da lige ham.

Han er så også til gengæld den, der hurtigst fik det bedre. 2 gange zoneterapi og så havde han det godt. Så det vil jeg kalde en succeshistorie.

Man kan også vælge respondhealing til at behandle en hælspore. Om man tager den ene behandling eller den anden lader jeg være op til klienten. 

For mig er det vigtigste, at mine klienter føler jeg hørt, samt at de får de bedringer, de ønsker. Vejen derhen er ikke så vigtig. Selv om jeg alligevel er den første til at sige, når jeg har dårlige erfaringer med en bestemt behandlingsform til en given problematik.

Har du hælspore, så tjek endelig bare ind og bestil en tid, så vi kan få kigget på det.

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.