Påsken 2022 | Zoneportalen

Påsken 2022

Created on Mandag, 11 apr 2022 11:17:53

Det er en mærkelig tid, vi lever i. Efter 2 år med corona øjnede vi friheden, og den har vi, men samtidig er der en voldsom krig i Ukraine.

Statsministeren udtaler endda, at Putin også kan gå efter os. Det er sikkert sandt.

Jeg føler, at Ukraine kæmper for os alle og for demokratiet. Jeg er dem dybt taknemmelig og kan ikke andet end beundre dem for deres mod, deres vilje og for deres drøm for Ukraine.

Over hele verden vinder inflationen frem og alt stiger. Mange har på kistebunden og kan stå imod det. Men ikke alle og de er bange.

Derfor er det vigtigere end normalt virkelig at nyde og glædes her i påsken. Nyd fællesskabet med familie og venner. Glæd jer over kærligheden. Vær taknemmelig med god samvittighed.

Lad det være vores indsats på at løfte energien og fylde verden med positivitet. Lad os være lyset i en mørk tid. Lad os have troen og tilliden på, at når mørket letter, vil verden være et bedre sted at leve i.

Klinikken holder lukket hele påsken og jeg vil gøre mit bedste for at efterleve mine egne ord.

Rigtig god påske til alle

Kan være et nærbillede af blomst og natur

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.