Så er det mandag :) | Zoneportalen

Så er det mandag :)

Created on Mandag, 31 aug 2020 08:58:37

Weekenden er slut, og mandagen er ved at være godt i gang.

Jeg havde en dejlig weekend, så nu skal I høre.

Fredag var jeg til reception i den gamle brugs i Tinghøj, hvor der starter en lille træningscenter op. Dette sprit nye sted vil have fokus på ensomhed. Jeg er så imponeret over, at de har tænkt på det og endda har sat det ned på skrift. Pointen med centeret er ud over træning, at man tager en lille snak sammen. Jeg forstår godt tanken, særligt fordi vi bor i et landområde. Selv om vi bor langt fra hinanden, kan vi godt være tætte ind imellem.

I går var jeg i Esbjerg hele dagen for at meditere. Jeg mediterer hver morgen, men det er noget andet at gøre det sammen med andre og med det formål at sende god energi videre til både jorden og mennesker. Så bliver man glad. Måske kender I det? Måske gør I det selv.

Personligt er jeg så taknemmelig over at mærke energien arbejde i en. Jeg føler at, det er tætteste man kan komme på sig selv, og når man derudover griner sammen med en masse dejlige mennesker, så får man det godt.

Så i dag er jeg ladet helt op og bare så klar på at tage klienter ind. I dag får jeg klienter til både massage, zoneterapi og healing. Det er så fint :)

God arbejdslyst til de, der skal i gang med arbejdet.

Jeg håber, at jeres mandag bliver fyldt med glæde og latter :)

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.