Zoneterapiens gavnende effekt | Zoneportalen

Zoneterapiens gavnende effekt

Helbredende tryk og massage
Zoneterapeutisk behandling foregår ved, at jeg bearbejder zonerne under dine fødder med særlige kombinationer af tryk og massage. Det kan føles lidt sært, for som regel vil du kunne mærke direkte, hvordan et bestemt tryk påvirker den del af kroppen, som du har problemer med. Samtidig kan zoneterapi virke ret behageligt og afslappende, blot med en sjov, lidt snurrende fornemmelse i fødderne og kroppen.

Filosofien bag zoneterapi er netop, at vi skal se kroppen som en helhed, og derfor er træthed og kronisk ubehag ofte tegn på, at noget er galt. Zoneterapi handler om at finde og helbrede problemområderne ved at nedsætte spændinger og hjælpe kroppen til selvheling ved at tilføre kroppen øget energi og hjælpe blodomløbet.

Zoneterapi – holistisk behandling
Zoneterapi hjælper mod en række lidelser, fordi den koncentrerer sig om samspillet mellem de forskellige områder af kroppen, frem for blot at fokusere på en enkelt del. Derfor er det en effektiv behandlingsform i forhold til en række lidelser, der kommer af ubalancer i kroppen. Zoneterapi er for eksempel effektiv når det gælder problemer med immunforsvaret, hormonelle lidelser og allergier, ligesom den kan have en gavnlig effekt på migræne, fordøjelsesproblemer og stress. Mange barnløse har gavn af zoneterapi i forbindelse med fertilitetsbehandling, ligesom kolik hos spædbørn kan lindres gennem behandlingen.

Vil du gerne vide mere om zoneterapi, eller ønsker du behandling? Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.