Hos Zoneportalen giver jeg massage i Vrøgum ved Varde tæt ved Esbjerg, der hjælper dig af med disse problemer i muskler, sener og led. Jeg er RAB massør og er specialist i fysiologisk/fysiurgisk massage og skade/sportsmassage samt bindevævsmassage med kopper, der er effektive og dybdegående former for massage, der har til formål at genoprette kroppens naturlige balance. Du kan også bestille polynesisk massage ( se i nyheder for mere information ) eller en tørbørstningsmassage inkl. en afslappende lymfemassage, som altid er fantastisk og skabt til at blive din yndlingsmassage.

Book tid

Dernæst behandler jeg med RAH, som er en hurtigt virkende manuel terapi af spændte muskler og som foregår med reflekshammer. Det gør jeg i forbindelse med massagen, og det gør, at muskler, som er svære at blødgøre, oftest bliver lettere at arbejde med. Dernæst har jeg graviditetspude til massage af gravide.

Massage i min klinik i Varde

Fysiologisk/fysiurgisk massage og sportsmassage indebærer dybdegående massage af væv og muskulatur. Ved brug af professionelle teknikker arbejdes der med udgangspunkt i kroppens anatomi, således at du med massage i min klinik i Varde kan vide dig sikker på, at massagebehandlingen gavner din krop.

Jeg giver massage på de områder, du definerer som problemområder. Samtidig tilbyder jeg også mere generel behandling, der finder problemområder, som du ikke umiddelbart vidste kunne være kilden til dine problemstillinger.

Behandlingstiden kan være 30 minutter, 45 minutter, 60minutter eller 90 minutter afhængig af dine behov.

Helkropsmassagen er af 90 minutters varighed. Dette er et godt valg for dig, som trænger til at blive løsnet op i forskellige dele af kroppen, og for dig, som holder af kropslig forkælelse. Helkropsmassage er en populær form for massage, og mange føler sig som født på ny, når de træder ud af klinikken i Varde efter denne behandling.

Polynesisk massage varer også 90 minutter og er ud over at være en afslappende helkropsmassage også en behandling, der giver ny energi. 

Tørbørstningsmassagen varer ligeledes 90 minutter og er en guddommelig behandling. Efter tørbørstningen slapper kroppen mere og mere af. Behandlingen er blid, langsom og gentagende. Det gør, at musklerne helt af sig selv slipper deres spændinger.

Positive effekter ved massage

Har du en sportsskade, du gerne vil have hjælp til at komme over, eller har du over længere tid døjet med smerter i en eller flere af kroppens muskelgrupper, er der mange fordele ved at få massage.

Fysiologisk massage og sportsmassage har først og fremmest den fordel, at det løsner op i stive muskler, således at affaldsstoffer udskilles, og kroppen kan slappe af på ny.

Massageformen arbejder dybt ned i kroppens muskler, således at blodgennemstrømningen forbedres. Dette er essentielt for dig, som har en sportsskade. Massage af muskler afhjælper den spændthed, der er forbundet med en skade, og massage kan således gøre restitutionstiden kortere for dig. Mange andre kropslige problemer – herunder spændingshovedpine – kan ligeledes afhjælpes med massage. Både afspændingsmassagen og tørbørstningsmassagen behandler dit lymfesystem og virker udrensende, styrker immunforsvaret, påvirker ødemer, styrker fordøjelsen, er effektiv ved kolde hænder og fødder samt giver energi og velvære.

Alt i alt kan du se frem til en lang række af positive effekter af massage i Varde, og hos Zoneportalen står jeg altid klar til at hjælpe dig. Din krop vil takke dig for det.

Book tid