Behandlingen anvendes bl.a. mod:

 • Øjenmigræne
 • Ubalancer i bevægeapparatet
 • Gigt – Kredsløbet
 • Nedsat immunforsvar
 • Øre- og øjenlidelser
 • Pande- og bihuler
 • Allergier
 • Hormonelle lidelser
 • Stress
 • Barnløshed
 • Spædbørnskolik
 • Fordøjelsen
 • Luftvejslidelser
 • Idrætsskader
 • Hovedpine
 • Migræne

Menneskets organer, nervebaner og meridianer (energibaner) er alle afbilledet som zoner på og under foden. Er der ømhed i en zone, hænger det sammen med, at denne del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de relevante zoner, med specielle trykkombinationer og massage, påvirkes organerne til en bedre funktion og dermed genoprettes kroppens balance.

Zoneterapien nedsætter spændinger, stimulerer blodomløbet og energistrømmen i kroppen, hvorfor immunforsvaret bliver styrket.

En ubalance i kroppen viser sig ved sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Da vor organisme er et sammensat system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Dette helbredssyn udgør grundlaget for zoneterapien, og det er her zoneterapien adskiller sig fra det etablerede sundhedssystem, hvor man for det meste symptombehandler det enkelte område. 

Book tid

Zoneterapi til Børn

Zoneterapi kan hjælpe både de helt små og de større børn, da der ingen grænse er for, hvor gamle børn skal være, før de kan behandles.

Videnskabelige forskningsforsøg og undersøgelser viser, at zoneterapibehandlingen af bl.a. skrigende spædbørn giver gladere spædbørn og dermed også forældre. Det kan f.eks. være kolikbørn eller børn med symptomer som luft i tarmene, anspændthed, mange eller få afføringer, de trækker benene op under sig, de hikker meget og/eller maven rumler. Zoneterapien retter her op på ubalancerne, så fordøjelsen og kroppen kan blive i stand til at fungere normalt.

Hos de lidt større børn kan problemerne f.eks. være mellemørebetændelse, astmatisk bronkitis, kronisk forkølelse, børnemigræne, natlig vandladning, fordøjelses-besvær, søvnproblemer, allergi og svagt immunforsvar.

Behandlingen sker ved blid trykmassage på barnets fødder, der tilpasses det enkelte barn, da det er individuelt, hvor ømskindet barnet er. De fleste børn synes dog, at det er rart og behageligt og nyder behandlingen.

Børn reagerer gerne hurtigere på zoneterapibehandlingen end voksne, og ofte kan forældrene allerede efter de første behandlinger mærke en forbedring.

Mere om Zoneterapi hos Zoneportalen

Zoneportalen er en balance- og sundhedsorienteret klinik nær Varde og Esbjerg, hvor jeg, Helle, har været fuldtidsbehandler siden år 2003. På baggrund af mine uddannelser til zoneterapeut, massør og healer har jeg udviklet en kompetent evne til at give professionel zoneterapi i Varde ikke langt fra Esbjerg. Jeg er RAB uddannet zoneterapeut og massør

Det, der går igen i alle mine arbejdsområder, er et mål om professionelt at behandle, genoprette samt styrke kroppens balance. Af denne grund er Zoneportalen det rette sted at komme for dig, som søger et bredt og godt behandlingstilbud med de mest optimale behandlingsbetingelser.

For mig er det en glæde at behandle, og Zoneportalen er således både for dig, som søger effektiv zoneterapi tæt på Esbjerg og Varde, og for dig, som søger andre behandlinger såsom massage og healing.

Kom i trygge hænder - Zoneterapi ved Varde og Esbjerg
I min klinik tilbyder jeg zoneterapi, hvilket er en anerkendt behandlingsform med gode resultater.

En af fordelene ved behandling med zoneterapi er, at man gennem særlige trykkombinationer og massage af zoner på foden og under foden kan påvirke kroppens organer på positiv vis. Er der en del af din krop, der ikke fungerer optimalt, er zoneterapi således det oplagte valg, da dine organer, nervebaner og energibaner nemt og direkte kan påvirkes gennem dine fødder.

I mange tilfælde anvendes zoneterapi som behandling mod allergier, ubalancer i bevægeapparater, gigt, kredsløbsproblemer samt øre- og øjenlidelser. Lider du af migræner, barnløshed, hovedpine eller stress, kan zoneterapi ligeledes være vejen ud af problemerne.

For at opretholde et højt professionelt behandlingsniveau samt sikre, at du altid finder de bedste og mest effektive behandlingsmetoder hos mig, gør jeg en dyd ud af hele tiden at efteruddanne mig. Dette viser sig også i form af min RAB godkendelse, der er et bevis på, at jeg er målsat og bevidst om vigtigheden af at opdatere min viden.

Øjenmigræne

Døjer du med øjenmigræne? Ved du godt, at det kan skyldes smerter fra trigeminusnerven?

Nervezoneterapi er effektiv mod disse smerter.

Book tid