Profil | Zoneportalen

Profil

1965 er mit fødeår. 2003 er det år, jeg blev behandler på fuldtid, hvilket jeg har været siden. Jeg er FDZ-zoneterapeut, fysiologisk og sportsmassør samt meget andet. Jeg behandler med RAH, en manuel terapi med reflekshamre i kombination med massagen, når det kan øge effekten, hvilket jeg også bruger kopper til. Begge dele hjælper til at løsne musklerne. Dernæst er både polynesisk massage og tørbørstningsmassage meget populært.

I begge fagområder er jeg RAB godkendt, hvilket betyder, at jeg er målsat på at holde et højt professionelt behandlingsniveau, og at jeg konstant efteruddanner mig.

Sidst men ikke mindst er jeg healer. Jeg har taget den 5 årige teosofiske healeruddannelse samt er Reiki Mester. Desuden er jeg Respondhealer, uddannet hos Steen Kofoed.

Det essentielle i mit arbejde er via en professionel behandling at genoprette og styrke kroppens balance samt rådgive mine klienter til at opretholde denne såvel fysisk som psykisk.

Jeg praktiserer i egen klinik, hvor jeg behandler både voksne, børn og spædbørn.

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.