Hvad kan respondhealing hjælpe dig med?

Created on Mandag, 20 nov 2017 14:52:30

Respondhealing er en fysisk healing, der hjælper med at afbalancere det fysiske legeme. Respondhealingen er jo en helt ny healingsteknik udviklet af Steen og Tove Kofoed. Den er beregnet på at skulle hjælpe med de tunge fysiske sygdomme eller handicap. Det er en krævende healing. Det, den kræver, er tålmodighed. Det kan tage tid at få det bedre. Det kan tage måneder, hvor man skal heales en gang om ugen. Det har jeg allerede haft klienter, der er blevet.

Af dem vil jeg nævne en klient med fibromyalgi, der nu efter 3,5 måned har det langt bedre for ikke at sige godt. Min klient har langt færre smerter, stort overskud og sover fantastisk.

Men jeg har også en ældre dame, der kommer for neuropati, nervebetændelse, i benene og som efter kun 3 gange, går uden rollator.

En anden kommer fordi hun har gigt i ryggen. Fra ikke at kunne andet end at sidde og ligge er hun nu der hvor hun kan gå i haven samt ride. Hun er ikke helbredt men under stadig behandling.

Det er en fantastisk spændende healing at arbejde med, og jeg glæder usigeligt meget til at se, hvor langt mine andre klienter kommer.

 

 

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.