Respondhealing | Zoneportalen

Respondhealing

Respondhealing er en helt ny og unik healingsteknik fra 2016 og er udviklet af Steen og Tove Kofoed via et lysvæsen kaldet Maria. 

Respondhealing er en healing der, som den første, har fokus på fysiske problemer, handicaps og sygdomme. En healing der aktiverer vores celler og atomer, men også afbalancerer dybe psykiske mønstre. En healing der virkelig er gået ind i hjertet hos mig, fordi den er ikke mindre end fantastisk. 

Det er en healingsform, der kræver tålmodighed, når der arbejdes med kroniske sygdomme. Klienten skal behandles minimum en gang i ugen og der kan gå uger inden, at der ses forbedringer. Men de forbedringer, der sker, er værd at vente på. Selv om jeg først lige er startet på Respondhealing, ser jeg allerede forbedringer hos klienter med fibromyalgi, med rygsmerter inklusiv gigtsmerter i ryggen, med nervepåvirkning i ben samt fod,  med manglende spytdannelse, svimmelhed og søvnløshed.

Det er så dejligt at arbejde med Respondhealing, og jeg glæder mig dybt over de klienter, jeg allerede har brugt denne healing på og til nye kommende klienter.

Healing Esbjerg

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.