Zoneterapi Esbjerg Varde | Zoneportalen

Zoneterapi Esbjerg Varde

Zoneportalen er en balance- og sundhedsorienteret klinik nær Varde og Esbjerg, hvor jeg, Helle, har været fuldtidsbehandler siden år 2003. På baggrund af mine uddannelser til zoneterapeut, massør og healer har jeg udviklet en kompetent evne til at give professionel zoneterapi i Varde ikke langt fra Esbjerg. Jeg er RAB uddannet zoneterapeut og massør

Det, der går igen i alle mine arbejdsområder, er et mål om professionelt at behandle, genoprette samt styrke kroppens balance. Af denne grund er Zoneportalen det rette sted at komme for dig, som søger et bredt og godt behandlingstilbud med de mest optimale behandlingsbetingelser.

For mig er det en glæde at behandle, og Zoneportalen er således både for dig, som søger effektiv zoneterapi tæt på Esbjerg og Varde, og for dig, som søger andre behandlinger såsom massage og healing.

Kom i trygge hænder - Zoneterapi ved Varde og Esbjerg

I min klinik tilbyder jeg zoneterapi, hvilket er en anerkendt behandlingsform med gode resultater.

En af fordelene ved behandling med zoneterapi er, at man gennem særlige trykkombinationer og massage af zoner på foden og under foden kan påvirke kroppens organer på positiv vis. Er der en del af din krop, der ikke fungerer optimalt, er zoneterapi således det oplagte valg, da dine organer, nervebaner og energibaner nemt og direkte kan påvirkes gennem dine fødder.

I mange tilfælde anvendes zoneterapi som behandling mod allergier, ubalancer i bevægeapparater, gigt, kredsløbsproblemer samt øre- og øjenlidelser. Lider du af migræner, barnløshed, hovedpine eller stress, kan zoneterapi ligeledes være vejen ud af problemerne.

For at opretholde et højt professionelt behandlingsniveau samt sikre, at du altid finder de bedste og mest effektive behandlingsmetoder hos mig, gør jeg en dyd ud af hele tiden at efteruddanne mig. Dette viser sig også i form af min RAB godkendelse, der er et bevis på, at jeg er målsat og bevidst om vigtigheden af at opdatere min viden.

Anmeldelser
Læs vores anmeldelser på facebook, ved at klikke på nedenstående link: 
https://da-dk.facebook.com/www.zoneportalen.dk/reviews 

Kontakt Zoneportalen og få en tid til zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der med sine utrolige resultater, ofte skaber en del spørgsmål. Mange klienter har haft særdeles stor gavn af zoneterapi, og derfor guider jeg dig gerne til at finde ud af, hvordan zoneterapi også kan hjælpe dig.

Min klinik er beliggende i Varde – ikke langt fra Esbjerg – på adressen Sr. Randsigvej 117, 6800 Varde.

Kunne du tænke dig at få behandling med zoneterapi ikke langt fra Esbjerg er du altid velkommen til at kontakte mig, således at vi sammen kan finde en tid til dig.

 

zoneterapi Esbjerg

 

Prisliste

Ved aflysning/udeblivelse samme dag faktureres det fulde beløb.

Ydelse Pris
Massage:
30 minutter 350 kr.
45 minutter 450 kr.
60 minutter 525 kr.
90 minutter, helkropsmassage, polynesisk massage eller tørbørstningsmassage 725 kr
Zoneterapi:
60 minutter 525 kr
90 minutter 725 kr
Massage og zoneterapi/healing:
75 minutter 625 kr
90 minutter 725 kr
Ansigtslymfedrænage:
30 minutter 350 kr
Healing:
60 minutter 525 kr
Børn fra 0 til 12 år:
Zoneterapi 45 minutter 400 kr
Massage 45 minutter 400 kr
Healing 40 minutter 400 kr

 

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.