Zoneterapi til børn | Zoneportalen

Zoneterapi til børn

Zoneterapi kan hjælpe både de helt små og de større børn, da der ingen grænse er for, hvor gamle børn skal være, før de kan behandles.

Videnskabelige forskningsforsøg og undersøgelser viser, at zoneterapibehandlingen af bl.a. skrigende spædbørn giver gladere spædbørn og dermed også forældre. Det kan f.eks. være kolikbørn eller børn med symptomer som luft i tarmene, anspændthed, mange eller få afføringer, de trækker benene op under sig, de hikker meget og/eller maven rumler. Zoneterapien retter her op på ubalancerne, så fordøjelsen og kroppen kan blive i stand til at fungere normalt.

Hos de lidt større børn kan problemerne f.eks. være mellemørebetændelse, astmatisk bronkitis, kronisk forkølelse, børnemigræne, natlig vandladning, fordøjelses-besvær, søvnproblemer, allergi og svagt immunforsvar.

Behandlingen sker ved blid trykmassage på barnets fødder, der tilpasses det enkelte barn, da det er individuelt, hvor ømskindet barnet er. De fleste børn synes dog, at det er rart og behageligt og nyder behandlingen.

Børn reagerer gerne hurtigere på zoneterapibehandlingen end voksne, og ofte kan forældrene allerede efter de første behandlinger mærke en forbedring.

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.