Healing nær Esbjerg og Varde. | Zoneportalen

Healing nær Esbjerg og Varde.

Føler du en ubalance i din krop? Og har du brug for at få renset ud, sorteret, styrket og afbalanceret dit indre? Så er Zoneportalen det rette sted for dig.

Som uddannet healer tilbyder jeg hos Zoneportalen professionel healing nær Esbjerg og Varde. Healing betyder at hele, og du kan komme til mig for at få skabt en balance i din krop, dit sind og din sjæl.  Dette vil gøre, at du i højere grad vil føle dig som en helhed.

Hos mig får du healing af høj kvalitet, da jeg udelukkende arbejder ud fra veldokumenterede og effektive teknikker. På baggrund af min femårige healeruddannelse samt titlen Reiki Mester tilbyder jeg healing i min klinik i Varde til alle typer mennesker, der måtte have et ønske om at finde årsagen til ubalancens opståen.

Derfor er healing vigtigt for dig

Søger du en klinik, der tilbyder effektiv healing tæt på Esbjerg, kan du trygt komme til Zoneportalen. Som healer kanaliserer jeg positiv, udefrakommende energi via mig selv over til dig som klient. Healing er vigtigt for dig, da det ikke altid er muligt selv at finde årsagen til blokeringer og ubalance i din krops energi.

Du kan opleve både fysiske og psykiske symptomer på ubalance i din krop. Fysisk kan det vise sig i form af hyppig hovedpine og kropslige smerter, mens det på det psykiske plan i mange tilfælde er stress eller depression. Det er min opgave som healer at bearbejde dine tanker og følelser med det formål at påvirke dit helbred i en positiv retning.

Dog bruges healing ikke kun i tilfælde af direkte symptomer, da det også kan være en vigtig brik for dig i din personlige udvikling.

Kontakt Zoneportalen allerede i dag - Healing nær Esbjerg

Zoneportalen er beliggende i Varde på adressen Sr. Randsigvej 117, 6800 Varde. Her er du altid velkommen til at kigge forbi og henvende dig, hvis du ligger inde med spørgsmål eller ønsker at stifte nærmere bekendtskab med healing.

Hos Zoneportalen har du mulighed for at booke tider online. Dette kan du gøre ved at udfylde formularen her på hjemmesiden, hvor du blot bedes opgive navn, e-mailadresse, emne og meddelelse. På den måde sender du mig en besked, og du vil efter kort tid få en mail tilbage, hvor din booking bekræftes.

Samme procedure gælder for såvel booking til healing som booking til massage og zoneterapi.

Jeg ser frem til at høre fra dig og give dig et indblik i healingens forunderlige verden!

Healing Esbjerg

Prisliste

Ved aflysning/udeblivelse samme dag faktureres det fulde beløb.

Ydelse Pris
Massage:
30 minutter 350 kr.
45 minutter 450 kr.
60 minutter 525 kr.
90 minutter, helkropsmassage, polynesisk massage eller tørbørstningsmassage 725 kr
Zoneterapi:
60 minutter 525 kr
90 minutter 725 kr
Massage og zoneterapi/healing:
75 minutter 625 kr
90 minutter 725 kr
Ansigtslymfedrænage:
30 minutter 350 kr
Healing:
60 minutter 525 kr
Børn fra 0 til 12 år:
Zoneterapi 45 minutter 400 kr
Massage 45 minutter 400 kr
Healing 40 minutter 400 kr

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.