Jeg har en 5 årig healeruddannelse, samt er Reiki Mester og Respondhealer.

At heale er at hele, hvilket vi søger på mange måder. Healingens virkemåde er energi, og fordelen er, at den kan nå både det ubevidste i vores personlighed samt det indre i vores krop.

Det vigtigste for mig i en behandling er at finde årsagen til, at problemerne er opstået, og igennem healingen mærkes mange spændinger på det psykiske plan.

Uanset hvad så vil healingens energi rense ud, styrke og afbalancere.

En healingsession varer en time.

Healing kan bruges af både voksne og børn.

Book tid

Mere om healing

Føler du en ubalance i din krop? Og har du brug for at få renset ud, sorteret, styrket og afbalanceret dit indre? Så er Zoneportalen det rette sted for dig. Som uddannet healer tilbyder jeg hos Zoneportalen professionel healing nær Esbjerg og Varde. Healing betyder at hele, og du kan komme til mig for at få skabt en balance i din krop, dit sind og din sjæl.  Dette vil gøre, at du i højere grad vil føle dig som en helhed.

Hos mig får du healing af høj kvalitet, da jeg udelukkende arbejder ud fra veldokumenterede og effektive teknikker. På baggrund af min femårige healeruddannelse samt titlen Reiki Mester tilbyder jeg healing i min klinik i Varde til alle typer mennesker, der måtte have et ønske om at finde årsagen til ubalancens opståen.

Derfor er healing vigtigt for dig

Søger du en klinik, der tilbyder effektiv healing tæt på Esbjerg, kan du trygt komme til Zoneportalen. Som healer kanaliserer jeg positiv, udefrakommende energi via mig selv over til dig som klient. Healing er vigtigt for dig, da det ikke altid er muligt selv at finde årsagen til blokeringer og ubalance i din krops energi.

Du kan opleve både fysiske og psykiske symptomer på ubalance i din krop. Fysisk kan det vise sig i form af hyppig hovedpine og kropslige smerter, mens det på det psykiske plan i mange tilfælde er stress eller depression. Det er min opgave som healer at bearbejde dine tanker og følelser med det formål at påvirke dit helbred i en positiv retning.

Dog bruges healing ikke kun i tilfælde af direkte symptomer, da det også kan være en vigtig brik for dig i din personlige udvikling.

Respondhealing

Respondhealing er en helt ny og unik healingsteknik fra 2016 og er udviklet af Steen og Tove Kofoed via et lysvæsen kaldet Maria. 

Respondhealing er en healing der, som den første, har fokus på fysiske problemer, handicaps og sygdomme. En healing der aktiverer vores celler og atomer, men også afbalancerer dybe psykiske mønstre. En healing der virkelig er gået ind i hjertet hos mig, fordi den er ikke mindre end fantastisk. Det er en healingsform, der kræver tålmodighed, når der arbejdes med kroniske sygdomme. Klienten skal behandles minimum en gang i ugen og der kan gå uger inden, at der ses forbedringer. Men de forbedringer, der sker, er værd at vente på. Selv om jeg først lige er startet på Respondhealing, ser jeg allerede forbedringer hos klienter med fibromyalgi, med rygsmerter inklusiv gigtsmerter i ryggen, med nervepåvirkning i ben samt fod,  med manglende spytdannelse, svimmelhed og søvnløshed.

Det er så dejligt at arbejde med Respondhealing, og jeg glæder mig dybt over de klienter, jeg allerede har brugt denne healing på og til nye kommende klienter.

Book tid