Hovedpine | Zoneportalen

Hovedpine

Created on Onsdag, 10 okt 2018 07:24:03

Jeg blev lidt overrasket i går. En ny klient kom til mig for at få massage, da hun havde haft hovedpine i 4 dage. I slutningen af behandlingen spurgte jeg ind til, om hun stadig havde ondt, så jeg kunne tilrettelægge den sidste del af behandlingen. Overrasket fortalte hun, at smerten var væk, hvilket dog ikke overraskede mig. Det er jo pointen med behandlingen. Men jeg blev lidt overrasket, da hun spurgte mig, om det virkelig kunne lade sig gøre, at smerten forsvinder med det samme. For selvfølgelig kan den det. I det øjeblik følte jeg mig meget heldig. For hvor mange gange har jeg ikke oplevet det uanset, om behandlingen har været massage eller zoneterapi. Sikke et dejligt arbejde jeg har ❤️

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.