Klient historie 4, massage. | Zoneportalen

Klient historie 4, massage.

Created on Mandag, 16 apr 2018 11:31:46

Nogle gange har man umanerlig ondt i ryggen, fordi man har gjort en forkert bevægelse.

Tit drejer det sig hekseskud også kaldet hold i ryggen eller facetledssyndrom. Det er voldsomt ubehageligt. Det skyldes, at et lille led drejer og klemmer en nerve, mens musklerne spænder op for at beskytte leddet.

Det er rigtigt godt at få masseret, hvis massagen arbejder på at få musklerne til at slappe af.

Men sidst jeg fik en klient, der har lavet en forkert bevægelse, skyldtes smerten, at hans SI-led, også kaldet sacroileaca, var låst. Det kan også gør virkelig nas.

Heldigvis kan man låse leddet op på foden, men også her er det nødvendigt at få musklerne masseret. Hvis de er meget spændte, vil de trække i leddet og gøre det svært at låse op.

Muskler, der er spændte, kan der arbejdes med på forskellige måder. Der er altid massage. Men der er også blide triggerpunkter eller RAH behandling, der går ud på at udløse en refleks i den spændte muskel.

Altid spændende at arbejde med og dejlig for klienten bagefter.

Så trænger du til hjælp til at komme af med dine smerter, kan du kontakte mig her hos Zoneportalen, Portalen eller Klinik for massage, zoneterapi og healing. Kært barn har mange navne. Du finder mig tæt på Varde, Esbjerg, Oksbøl og Outrup. 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.