Virker massage? | Zoneportalen

Virker massage?

Created on Søndag, 12 dec 2021 12:11:58

Da jeg hørte i ” Helbrederne ”, som på et tidspunkt blev vist på TV2, at massage blev kendetegnet, som alternativ behandling, fik jeg ærligt talt et chok.

Massage er for mig en meget konkret behandlingsform med omgående virkning.

Selvfølgelig ved jeg godt, at der findes mange forskellige massageformer og forskellige massører, men jeg har ikke tal på, hvor mange af mine klienter, der bliver deres smerter kvit efter massage hos mig.

Spørgsmålet er så, om mine klienter aldrig får smerter igen efter massagen?

I ved godt, hvad svaret er, ikke?

Det er, at hvis mine klienter bliver ved med det samme, som de altid har gjort, så er der en vis sandsynlighed for, at smerterne kommer igen. For muskelspændinger opstår jo af en grund, som kan være dårlige arbejdsstillinger, ensformigt arbejde, forkert træning, ja selv ens sovestilling spiller ind med meget andet. Ind imellem er livet også bare, som det er og der er massagen en kæmpe hjælp for os. Muskelspændinger, der har sat sig, skaber nemlig ubalance i kroppen og har så godt af massage for at blive løsnet. Særligt, når massøren kender de sammenhænge, der er muskler imellem. Massagen kan give dig det bedste ståsted for de krav, du pålægger din krop.

Derfor blev jeg også så glad i fredags, da en mine faste klienter, nævnte, at hun aldrig havde hovedpine mere på trods af, at hendes arbejde stadig er stressende og hun sidder og kigger ind i en computer hele dagen.

Det er, hvad massage gør for dig. :)

 

 

 

Fysio, Fysiologi, Massage, Bagsiden

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.