ANMELDELSER | Zoneportalen

ANMELDELSER

Created on Torsdag, 04 okt 2018 11:22:17

På facebook er der mulighed for at give mig anmeldelser. Her kan I læse, hvad folk skriver:

"Jeg vil til hver en tid anbefale Helles klinik til alle. Min oplevelse ved Helle er super god. Hun hjalp mig i bund med spændinger, hun kom med gode ideer og åbnede lidt op for min egen kanal til at mærke min krop igen.
Jeg oplever en hyggelig stemning ved Helle, men høj professionalisme.
Man får altid et højt “hej” af den farverige papegøje i indgangsrummet, der lige hilser på.

Jeg kommer bestemt igen"

 

"Meget omhyggelig og professionel, og så kan hun lidt af hvert.  For mig er det virkelig en fornøjelse at komme hos Helle.  Min krop får det bare bedre og bedre"

 

"Helle is an excellent massage therapist and her space is warm and relaxing. I love how she encorporates cupping into her massages as well as her other specialised techniques. I see her twice a month and my body and mind always feels amazing after. I highly recommend her to anyone!"

 

 

 

Kontakt os

Zoneportalen

Om Zoneportalen

Jeg er uddannet farmakonom med en bachelorgrad i farmaci, men på et tidspunkt ændredes mit liv og min retning sig, og jeg gik derefter dybere ind i den alternative verden.  
Jeg startede med at læse zoneterapi, dernæst massør og sideløbende med begge tog jeg flere healeruddannelser. Det, jeg tilbyder, er derfor et  bredt og kvalitativt behandlingstilbud, der giver mine klienter de mest optimale behandlings betingelser.

Mit kald og min store glæde er at behandle.